Kabelsøker

Digicat_Locators_Cutter

Leica Digisystem representerer det siste innen kabelsøkingsteknologi. Med state-of-the-art Digital Signal Processing (DSP) og intelligent software, gjør lokalisering av nedgravde kabler og rør en enkel og effektiv oppgave. Sikkerheten på anleggsplassen økes og man sparer både tid og penger.

Digitex_Signal_Transmitters_pic_180x180Leica Digitex Signalsendere
Leica Digitex signalsender kompakt og robust, og designet til bruk sammen med Digicat kabelsøkere. Den gjør det enkelt og presist å følge ruten til eller lokalisere en nedgravd kabel eller rør som ikke sender ut elektromagnetisk stråling. Eksempler på dette er stålrør eller en kabel med spenning, men uten strøm (f.eks.avskrudd gatelys). Den lar brukeren spore kabler og rør over lengre avstander, forbedrer detektering i områder med mye elektromagnetiske forstyrrelser og lar deg estimere dybden når du bruker en kabelsøker med dybdemåling
Leica_Locators_Logicat_Software_PIC_180x180Logicat Software
Last opp lagrede data fra Leica Digicat 600 i-serien og Digicat 600 XF-serien til en PC via Bluetooth med Logicat Software. Dataene kan analyseres for å identifisere når søkeren ble brukt og i hvilken operasjonsmodus. Nyttig informasjon for å analysere bruken og bruksmønsteret av Leica Digisystem produkter
Digitrace_pic_180x180Leica Digisystem tilbehør Leica Digisystem har en rekke tilbehør som utvider funksjonaliteten til hovedproduktene. Tilbehør, med unntak av Digimouse (sonde), brukes med Leica Digicat kabelsøker og Leica DIGITEX signalsendere for å spore kloakk og kanaler. DigiTrace er kveilet glassfiberstang, tilgjengelig i lengder på 30 meter, 50 meter eller 80 meter.
 Prod_propertyConn_90x90Tilkolingsett for strøm
Tilkoblingsettet for strøm gir en sikker teknikk for å spore elektrisitet i kabler i en bolig eller lignende. Kobles til Leica DIGITEX signalsender og en strømførende stikkontakt.Strømforsyningen ikke blir avbrutt og risikoen for alvorlige skader er sterkt redusert.
Prod_clamp_90x90Signal Clamp
Signal klemme gir en trygg teknikk hvor en bruker et signal som verktøy på for eksempel tele- og elektriske kabler. Den er koblet til Leica DIGITEX signalsender og festes deretter rundt kabelen. Det påtrykte signalet påfører ikke forstyrrelser.
Digimouse_pic_90x90Digimouse – Sonde
Digimouse, sonden, er en kompakt to frekvens signalsender som brukes til å spore avløp, kloakk og andre ikke ledende tjenester. Sonden kan monteres på en rekke utstyr inkludert avløpstenger, inspeksjonskameraer og en rekke verktøy.
Digimouse drives med 1,5 V LR6 (AA) batteri, så i motsetning til andre tilbehør krever den ikke forbindelse til senderen.
Digitex_Connection_Cable_Set_Extension_pic_90x90Leica DIGITEX utvidet tilkoblingskabelsett 
Leica DIGITEX utvidet tilkoblingskabelsett gir brukeren ytterligere 10 meter kabel. Dette brukes til å forlenge den røde eller sorte kabelen til DIGITEX tilkoblingskabelsett.
Features Digitrace 30 / 50 / 80 Signal Clamp Digimouse (Sonde) Property Connection
8kHz Mode Dependent on Transmitter   x  
33kHz Mode Dependent on Transmitter x x x
Mixed 8/33 Dependent on Transmitter      
512Hz Mode Dependent on Transmitter  
640Hz Mode Dependent on Transmitter  
Protection IP54 IP54 IP54 IP54
Working Temperature -20°C to +50°C -20°C to +50°C -20°C to +50°C -20°C to +50°C
Battery Type Not required Not required 1 x LR6 (AA) alkaline Not required
Battery Life (Typical Use at 20°C)     40hrs intermittent use at at 20°C/68°F in 8kHz mode or 33kHz mode
Weight 3kg / 3.25kg / 3.5kg 354g 0.18kg 150g
Dimensions Frame – 490mm (H) x 210mm (D) x 440mm (W), 8 mm rod diameter, 13mm tip diameter 40mm (H) x 250mm (D) x 142mm (W) exc Cable Internal diameter 100mm 38mm (Dia) x 120mm (W) 40mm (H) x 80mm (D) x 100mm (W)
Leica Digitex 100t
Leica DIGITEX 100t er en to-frekvens signalsender med en 1 watt utgangseffekt som gir brukeren en signalsender for daglig bruk på arbeidsplassen. Designet for å bruke med en kabelsøker i Leica Digicat i-serien. Den kan enkelt og nøyaktig spore ruten av nedgravde rør/kabler, eller brukes til å forbedre oppdagelse av nedgravde rør/kabler som kanskje ikke har en naturlig forekommende sporbar signal på dem.Ekstra tilbehør er tilgjengelige og kan brukes til å spore ikke-metalliske-rør, når det brukes sammen med Leica DIGITEX og Leica Digicat.
  Leica Digitex 300t
Leica DIGITEX 300t er en to-frekvens signalsender med en 3 watt utgangseffekt som gir brukeren en signal sender for daglig bruk på arbeidsplasser. Designet for å bruke med Digicat i-serien kabelsøkere, kan den enkelt og nøyaktig spore ruten av nedgravde rør/kabler eller brukes til å forbedre oppdagelse av nedgravde rør/kabler som kanskje ikke har et naturlig forekommende sporbar signal på dem.
Den ekstra kraften vil gi brukeren en større rekkevidde enn med Leica DIGITEX 100t.Ekstra tilbehør er tilgjengelige og kan brukes til å spore ikke-metalliske-rør, når det brukes sammen med Leica DIGITEX og Leica Digicat.
  Leica Digitex 100t xf
Leica DIGITEX 100t er en to-frekvens signalsender med en 1 watt utgangseffekt som gir brukeren en signalsender for daglig bruk på arbeidsplassen. Den er designet for å bruke med en kabelsøker i Leica Digicat i-serien. Den kan enkelt og nøyaktig spore nedgravde rør/kabler, eller brukes til å forbedre oppdagelse av nedgravde rør/kabler som kanskje ikke har en naturlig forekommende sporbar signal på dem.Ekstra tilbehør er tilgjengelige og kan brukes til å spore ikke-metalliske-rør, når det brukes sammen med Leica DIGITEX og Leica Digicat.
  Leica Digitex 300t xf
Leica DIGITEX 100t xf er en fire frekvens signalsender med en 3 watt utgangseffekt som gir brukeren en signalsender for alt fra daglig bruk på arbeidsplassen til spesial søker oppgaver. Designet for å arbeide med Leica Digicat xf-serien locator, enkelt og nøyaktig spore ruten av nedgravde verktøy eller brukes til å forbedre oppdagelse av nedgravde verktøy som kanskje ikke har en naturlig forekommende sporbar signal på dem.Ekstra tilbehør er tilgjengelige og kan brukes til å spore ikke-metalliske-rør, når det brukes sammen med Leica DIGITEX og Leica Digicat.

Comments are closed.