VDS System


Uovertruffen effektivitet
med VDS

Takket være utviklingen av dette systemet, har Wacker Neuson gjort en vesentlig bidrag til effektivisering av gravemaskinarbeid. Vertical Digging System (VDS) kompenserer med letthet for høydeforskjeller ujevnt terreng og setter raskt  føreren i en oppreist posisjon. Systemet tilbyr også mange andre fordeler :
Økt produktivitet, forbedret effektivitet, kortere gravebevegelser takket være presis-, vertikal graving.
Opptil 25% tids- og materiellbesparelser på graving og tilfylling.
Opptil 20% økt stabilitet med full last.
Full kraft gjennom hele svingen 360 °

Hvordan fungerer Vertical Digging System (VDS) i praksis 

VDS muliggjør trinnløs helning av overvognen med opptil 15 °. Dette gjør det mulig å kompensere for skråninger med en vinkel på opp til 27 ° med bare et tastetrykk. Dette muliggjør presise, vertikale gravejobber på de mest ujevne terreng, og ivaretar operatørens effektivitet og komfort .

Hvilke andre fordeler har VDS å tilby?
Vertical Digging System har også mye å tilby i form av brukervennlighet og sikkerhetDen trinnløse helning av overbygget drives enkelt og greit, og er lett å justere fra  førersetet.
I tillegg til den enkle håndteringen av VDS, tar oppreist sittestilling mye av belastningen fra operatørens hvirvelsøyle, og gjør derfor arbeidet mindre belastende. Dette gir lengre økter og mer effektivitet.
Takket være den høye stabiliteten under full belastning med VDS,  fortsatt full svingkraft med gravemaskinen gjennom 360 °, enkelheten og robustheten, skulle valget være enkelt...!

Merk deg at det er 10 års garanti på VDS systemet !!
Brosjyre VDS system

Hvilke gravemaskiner kan bestilles med VDS alternativet?
Det er 7 modeller fra 1,8 til 5 t vekt: ET-18, ET-20, ET-24, 28Z3, 3503, 38Z3, 50Z3.

Vertical Digging System VDS_de

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.